Wednesday, March 31, 2010

Mana nk cari toilet tab mcm ni


kat mn nk cari ek?

Khidmat Mengedar Flyers

haqi1611 menjalankan perniagaan mengedarkan flyers/risalah disekitar PULAU PINANG
Operasi berpengkalan di PULAU PINANG sedia berkhidmat utk membantu dlm penyebaran maklumat melalui flyers ke kawasan yg tuan / puan ingini dengan harga yg berpatutan...

Disini disertakan basis rate sebagai rujukan. Segala rate yg diberikan adalah bergantung kepada
1. UNIT flyers yg ingin diedarkan
2. KAWASAN mana hendak diedar
3. TARIKH bila utk dibuat pengedaran
4. METHOD apa yg hendak digunakan (mailbox, door to door, car w/screen, hand to hand etc)

Unit RM/Unit
below 1000 pcs 12 sen
1000 - 3000 pcs 8 sen
3001- 6000 pcs 6 sen
6001 - 10000 pcs 5 sen
10001 - 30000 pcs 4 sen
30001 pcs and above 3 sen (negotiable )

Hubungi kami utk maklumat lanjut

0125838652/0135850377 - SYAFIQAH

email

haqi_167@yahoo.com

Terma & Syarat

Pengedaran & Tempoh Pengedaran - (1) sehari minimum 8,000 - 10,000 unit boleh diedarkan bergantung kepada lokasi serta keadaan cuaca.

Medium Pengedaran - Peti Surat Rumah / Apartment (Door-to-door)/ Kedai / Bangunan Pejabat, Cermin Kereta, hand-to-hand (biasanya dikawasan tumpuan seperti LRT, Komuter)

Masa Pengedaran - setiap pelanggan dinasihatkan menyerahkan flyers / risalah 2 hari sebelum pengedaran dapat dibuat. Kebiasaan nya kami membuat pengedaran pada hujung minggu tetapi kami juga ada membuat pengedaran dari hari Isnin hingga Jumaat (bergantung kepada kehendak pelanggan). Setiap pengesahan pengedaran, pihak kami akan menghubungi / SMS kepada pelanggan akan tarikh & masa pengedaran akan dibuat. Pihak kami juga akan memaklumkan secara terperinci lokasi pengedaran dimasa pengedaran dibuat kepada pelanggan utnuk memudahkan pihak pelanggan melakukan pemantauan.

Penyemakan - Untuk mengelakkan segala kesulitan serta ketidakpuasanhati pelanggan, pihak kami menyarankan agar pihak pelanggan dapat membuat pemantauan sendiri dikawasan yang kami telah maklumkan pada masa pengedaran ataupun selewat2nya dalam tempoh 24jam. Segala kesulitan yang berlaku lebih dari jangkamasa tersebut adalah diluar bidang kuasa pihak kami. Pihak kami juga melakukan pemantauan dari masa kesemasa di atas kerja2 yang dilakukan oleh pekerja-pekerja kami.

Pembayaran - Pihak kami hanya menerima pembayaran penuh semasa flyers / risalah diambil daripada pelanggan. Jikalau pihak pelanggan membayar secara cek, flyers / risalah hanya akan diedarkan dlm tempoh 2 hari selepas cek 'clear'.

Promosi

untuk 2 tempahan yg pertama

1,000 unit kebawah hanya 6 sen
(harga biasa 12sen)

seluar panjang

ni baru betul seluar panjang

"aku wanita biasa"Aku ini wanita biasa
Bisa sakit luka karena cinta
Dingin sepi kerap menyapa
Air mata jatuh lukisan raga

Kadang ku kuat setegar karang
Kadang ku rapuh lemah liar merana

[chorus1]
Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih

Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih hatiku

Kekasih hatiku maafkan aku
Aku wanita biasa

Dingin sepi kerap menyapa
Air mata jatuh lukisan raga

Kadang ku kuat setegar karang
Kadang ku rapuh lemah liar merana

[chorus2]
Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih

Maafkan aku bila hasratku keliru
Sulut gairah jiwamu
Ku yang dosakan cinta kekasih
Hatiku… maafkan aku..

Siti Lancar Produk Kecantikan SimplySiti
Buat julung kalinya, penyanyi terkenal Datuk Siti Nurhaliza melancarkan rangkaian produk kecantikannya, SimplySiti di Hotel Mandarin Oriental, di sini, semalam.

Dengan tagline 'Rahsiaku kini milikmu...', rangkaian kosmetik dan penjagaan kulit wanita itu menampilkan SimplySiti C Bright , SimplySiti New Age, SimplySiti Acne Solution.

Rangkaian kosmetik SimplySiti termasuklah rangkaian Wajah Sempurna, rangkaian mekap mata SimplySiti Mata Bercahaya dan rangkaian mekap bibir SimplySiti For Your Lips Only .“Alhamdulillah,setelah dua tahun saya membuat analisis dengan bantuan AC Nielsen,akhirnya ia berjaya dihasilkan dan dipasarkan.

“Memang sudah lama saya ingin menghasilkan produk kecantikan sendiri,kini ia menjadi kenyataan.

“Berkat pengalaman menggunakan banyak produk kecantikan dan berjumpa dengan ramai mekap artis, akhirnya terhasillah SimplySiti, katanya ketika majlis pelancaran itu.

Menariknya,Siti bukan sahaja menghasil dan menjual produk-produk itu malah turut menggunakannya.

“Saya mengambil masa berbulan-bulan untuk mencuba produk saya terutama krim Simply 5 yang lebih memudahkan rutin harian. Beberapa kali saya menukar formula untuk menyesuaikan tekstur muka dengan cuaca di Malaysia.

“Ia memberikan lima elemen penting rawatan muka seperti melembapkan, merawat (mencerah, melawan penuaan atau anti-jerawat), perlindungan UV (SPF 20, PA++), dan bedak asas (cecair) dalam satu langkah.

“Yang penting,produk-produk saya halal dan boleh memudahkan wanita Islam untuk menunaikan solat, jelasnya lagi.

Menurutnya, jenama SimplySiti digunakan kerana mencerminkan gaya hidupnya yang praktikal,mudah tapi sentiasa menawan.

Siti berkata, walaupun kumpulan sasaran asal adalah kaum wanita, namun tidak salah jika golongan lelaki hendak mencuba produk penjagaan kulit itu sekiranya sesuai dengan mereka.

Konsep jenama SimplySiti adalah khusus untuk memberikan wanita masakini pada setiap peringkat usia satu penyelesaian untuk kelihatan menawan dalam masa yang singkat dan pada harga berpatutan.

Produk keluaran SimplySiti Sdn Bhd yang dirumus secara saintifik dan telah terbukti secara klinikal itu telah bekerjasama dengan syarikat penyelidikan estetika kecantikan di Korea menggunakan teknologi nano.

Ini bermaksud bahan aktif dalam produk ini lebih cepat diserap ke dalam kulit untuk menghasilkan kulit yang lebih licin, sihat dan berseri.

Produk SimplySiti boleh didapati di hampir 200 buah kedai Watson seluruh negara termasuk beberapa kiosk yang akan dibuka di JB Sentral, Johor Baru pada April ini.


p/s: rupa2nye yg iklan nas ahmad terjah siti tuh inilah dier...

Followers