Saturday, February 20, 2010

Telefon Pistol...Sebahagian besar daripada kita melihat keselamatan lapangan terbang sebagai rasa sakit .. Sebahagian daripada kita bahkan merasa dilanggar. Ketika anda melihat gambar-gambar di bawah, anda akan memahami mengapa mereka ingin telefon kita melalui mesin x-ray. Jika anda diminta untuk menguji telefon anda di lapangan terbang, ini adalah alasan. Senjata telefon telah tiba.

DAN mereka nyata.

Bawah telefon digital wajah adalah sebuah pistol berkaliber, 22 mampu menembak empat pusingan dalam pergantian yang cepat dengan menggunakan butang telefon standard. Penegak hukum Eropah yang terpana oleh penemuan umpan mematikan ini. Mereka mengatakan senjata telefon menukar Peraturan penglibatan di Eropah. Hanya apabila anda mempunyai satu di tangan anda adakah anda menyedari bahawa mereka lebih berat daripada telefon biasa.

Bersabarlah jika keselamatan meminta untuk melihat telefon anda atau mengaktifkannya untuk menunjukkan bahawa ia bekerja. Mereka mempunyai alasan yang baik! Bangun dengan kami NEW WORLD!! Kita tidak boleh mengeluh tentang keselamatan lapangan terbang 'menyerang privasi anda.

3 comments:

Followers